16.9.12

ES PRESENTA "JOC DE DOS" A SUECA



La poeta Rosa Roig presentà el passat dissabte quinze de setembre a la llibreria papereria Art de Sueca el seu poemari Joc de dos. A la taula l’acompanyaven els escriptors Gemma Pasqual i Manel Alonso i Català.


Roig amb una gran capacitat de creació i ordenació escènica i un gran sentit de l’espectacle organitza en col·laboració de la seua germana Manola Roig, la qual ha estat també l’encarregada d’il·lustrar el llibre, una presentació que anava més enllà d’allò estrictament acadèmic per a endinsar-se lleugerament en el món del teatre, no debades la presentació formava part del festival internacional de mim de la capital de la Ribera Baixa.


L’acte es va obrir amb l’aparició en escena de L’home del sac, el qual, després de donar unes voltes per entre el públic mig ensenyant el que portava dins del sac, recità un poema i abans de marxar ens deixà sobre la taula la seua pròpia figura feta en fil d’aram per l’artista Manola Roig.


Manel Alonso posà la nota més acadèmica, Gemma Pasqual recità amb el seu somriure característic alguns dels poemes del llibre i Rosa Roig posà la nota emotiva i humana,


 fent-nos, cap al final de la seua intervenció, un resum de les crítiques que fins al moment li han arribat del seu Joc de dos, un joc que com ella va dir també és necessari entre el poeta i el seus lectors.
Per a tancar l’acte es va servir un original còctel.

1 comentari: