18.9.12

GUANYA UN EXEMPLAR D'ENVERS AMB EL RIBOT, INICIATIVA CULTURAL



En juny d’aquest 2012 d’esperança el poeta  Josep Antoni Alfonso va estar a Palma, a Ses Illes, presentant el poemari ENVERS a la Banyera Voladora. Entre vers i vers, i quan la faena ho permetia, va conèixer una treballadora de la cultura, una barcelonina que ha trobat la seua llar a Palma i continua endreçant lletres entre editors, escriptors i lectors. El Ribot, iniciativa cultural és un projecte que li va semblar encoratjador. El somni d’una noia que s’estima les lletres. La necessitat d’uns lectors per conviure prop dels editors i dels escriptors. A la nostra cultura és possible ja que la proximitat i les possibilitats són moltes i bones.
D’aquest café va sorgir una proposta lletraferida. Mariona li va proposar fer una presentació d’ENVERS al Ribot. La presentació s’ha convertit en un concurs on el lector pot aconseguir el llibre de J.A. Alfonso, i amb dedicatòria personalitzada, com si haguera vingut a la presentació d’ENVERS en viu i en directe. Animeu-vos a passejar, entre versos, per les pàgines d'El Ribot i participeu d’aquesta iniciativa.
Per participar al concurs cal entrar al face d'El Ribot, iniciativa cultural i al mateix temps que clique m’agrada a la foto que la promoció d’ENVERS (com la que acompanya l’article) cal compartir-ho al vostre mur. D’aquesta forma esteu registrats i ja formeu part d’ENVERS i Ribot. Sort i moltes gràcies de ser com sou, lectors malalts de lletres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada