10.9.12

PRESENTACIÓ DE "JOC DE DOS" A SUECA: MIMETITZAT



Dissabte 15 de setembre, es presenta a Sueca el llibre de poesia Joc de dos, editat per Germania en la col·lecció "Mil poetes un país". L’acte que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sueca, forma part de la programació Off MIM, de la 23 Mostra Internacional de Mim. En la presentació del primer poemari de Rosa Roig, a la seua ciutat, parlaran l’escriptora Gemma Pasqual i l’editor i poeta Manel Alonso Català. S’espera comptar amb la presència de l’Home del Sac...
 Joc de dos, és el camí com a destí, i la mirada com a frontera. És, també, el joc entre l’acceptació de les regles poètiques i el seu trencament. És el joc en el límit, entre prosa i poesia. És, així mateix, el joc entre la vida i la mort.
L’autora dels versos, Rosa Roig, va començar amb la poesia perquè, com afirma Montserrat Roig, “a l’escriptura hi pots dir allò que no diries mai en veu alta”. En març de 2009 va penjar el seu primer post al blog http://vidapervida.blogspot.com , fet a quatre mans amb la seua germana, Manola Roig, que ha passat del dibuix tradicional realitzat amb paper i llapis a utilitzar una tableta gràfica, cosa que li ha permés descobrir un nou món de textures i colors. En Joc de dos apareéis alguna de les seues creacions.
Enllaç a la web de la 23 Mostra Internacional de MIM de Sueca
Enllaç a la programació cultural de l’Ajuntament de Sueca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada