24.10.12

PLUJA I LITERATURA EN UN CAP DE SETMANA D'INTENSA ACTIVITAT LITERÀRIA

Ja ho anunciavem el passat quinze d'octubre, el cap de setmana anava a ser mogut i no es referíem a l'oratge que també ho ha estat, sinó que anava ser un cap de setmana ple d'activitats literaries que tenien com a eix la presentació en diferents localitats valencianes de llibres de les diverses col·leccions de l'editorial Germania.


Així el divendres 19 d'octubre, a la Casa de Cultura de Puçol, Antonio Murgui presentava la seua novel·la Los libros mojados, l'acompanyava a la taula l'escriptor Manel Alonso el qual va oferir al públic assistent la seua partícular visió del llibre. L'acte es va tancar amb la lectura de diversos passatges del llibre.


També el divendres però al Centre Cultural de La Pobla de Vallbona, els poetes Ivan Brull i Jaume Pérez Montaner presentaven el llibre de poesia El plany de les les lletres ferides d'Enric Sanç. Tanca l'acte el cantautor Carles Pastor acompanyat del violinista Jordi Silvestre.




Alba Camarasa, el divendres 19 d'octubre a la sala d'exposicons del Museu de la Festa d'Algemesí, dins dels actes de la Muixarola 2012, va presentar el seu nou llibre de poesia La farina que admeta.


El dramaturg Manuel Molins, el professor Carles Forés i la cantant de cant d'estil Empar Torres van participar en la presentació el divendres 19 d'octubre de la novel·la de Pau Marqués Col·loquis de Canet.
Segons Carles Forés la novel·la de Marqués és "un petit manual sobre la llibertat", mentre que per a Molins "les referències literàries amb les que compta aquesta última novel·la de Pau Marqués la inserten en la narrativa mediterranea"



El dissabte 20 d'octubre a l'Ajuntament de Montesa, Josep Manel Vidal presentà el seu llibre de poemes El teu nom és un ésser viu, l'acompanyava l'escriptor Manel Alonso, que va donar alguna de les claus de la poesia de Vidal. Tot seguit l'autor acompanyat a les guitarres per alguns membres del grup musical Barbaritats va fer una lectura comentada dels seus poemes. Va tancar l'acte l'actuació de Barbaritats interpretant dos cançons sobre poemes de Vidal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada