28.2.13

POEMES PER A KEO VISITA ONTINYENT



El darrer 15 de febrer, al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida,  a les 20:00 h. es va presentar  el llibre de poesia  de Lorena Cayuela, Poemes per a Keo. La presentació va anar a càrrec  de Josep Antoni Alfonso i Díaz, membre i company de l’autora en la mostra poètica  Estels de paper. Vint-i-un poetes per al segle XXI publicat dins de oa col·lecció de l'editorial Germania MIl poetes i un país.
J.A. Alfonso autor del poemari Envers, s’estrenava eixa mateixa nit com a presentador d’un llibre de poemes, durant el seu parlament va recalcar la importància d’aprofundir en els versos alhora de comprendre d’una forma intensa allò que transmeten i arribar a tocar cada estrofa, cada imatge, cada metàfora amb la punta dels dits.
Poemes per a Keo aquesta vegada va ser un viatge bonic pels olors que es desprenen del llibre, la intensitat d’aquesta sensació va ser l’element a destacar pel presentador. Podem trobar tot allò que va dir al seu blog El desert de les paraules 


L’assistència poc nombrosa, encara que amb la presència del músic Jesús Barranco o del poeta Lluís Roda  que ens va deleitar drecitant el poema Comiat,  fet que ens va emocionar a tots.  Pràcticament  van participar en la lectura de poemes quasi bé que tots els assistents, una tònica que ve produint-se a cada presentació de la poeta de Xàtiva.  En acabar l’acte  es va fer un sopar on es va poder xerrar del llibre, de la poesia a l’escola i de la capacitat de transmetre gust per la literatura a l’alumnat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada