10.2.13

TRÈMOLO ATERRA A ALDAIA



 El proppassat divendres 8 de febrer, el Centre de Convivència d’Aldaia va acollir l’acte de presentació del poemari Trèmolo, de l’autor local Hèctor Serra. Acompanyat per l’editor de Germania, Manel Alonso, i pel poeta Jaume Pérez Montaner, l’autor va agrair el suport de les persones i els col·lectius que han ajudat a formar-se com a poeta i com a persona durant els darrers anys. Trèmolo esdevé el seu primer poemari llarg després de la publicació de la plaquette Terrabastall suburbial (Publicacions de la Universitat de València, 2010), guanyadora dels Premis Bancaixa-UV d’Escriptura de Creació.


L’acte va servir, també, per homenatjar l’Escola Municipal de Teatre d’Aldaia, institució en què el poeta ha militat i, segons va assenyalar, d’ella ha après l’estima per la cultura i la lliure expressió. No debades, antics professors i actors formats al caliu d’aquesta escola, van ajudar Hèctor Serra a recitar alguns poemes pertanyents a diferents obres i antologies en què l’escriptor ha participat. Xema Palanca, Jorge Valle, Maribel Ribes i Itziar Pérez van capbussar els assistents en diferents atmosferes líriques, que anaven del poema eròtic al tenebrós, de la inquietud suburbial a l’existencialista. 


El recital va comptar, a més, amb les notes i les cançons del cantautor torrentí Pau Alabajos, que va vestir les peces amb dedicació i destresa.


Una vetllada literària que desenes de veïns d’Aldaia i altres desenes de persones vingudes d’arreu del territori no van voler perdre’s. Alcoi, Xaló, Barcelona i València, entre altres emplaçaments, esperen ara noves presentacions de Trèmolo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada