14.3.13

PRESENTACIÓ DE "DE BLANC SETÍ" AL PALAU ALÒS DE BARCELONA



El 9 de març, es va presentar al Palau d’Alòs de Barcelona, el poemari DE BLANC SETÍ de Sandra D. Roig. L’acte va estar dissenyat i presentat pel col·lectiu Tens la paraula i començà amb la presentació de l’autora per part del mantenidor,  Toni Gassó, el qual fou l'encarregat  de parlar de la vida i obra de Sandra. Després mitjançant una divertida entrevista en directe on Sandra exposava l’argument de l’obra, els seus referents poètics. En finalitzar va presentar a l’equip de poetes que van llegir una selecció de poemes del llibre. Acte seguit en Toni Gassó presentà la cantautora  La señorita Martin, amb una entrevista, també en directe. 


La poeta Mireia Companys obrí la lectura explicant la raó per la qual havia triat aquells versos. 

Després Gemma Martín, “La señorita Martin”, ens va sorprendre gratament amb la primera cançó “Equidistància” alhora que ens endinsava en el seu món interior a través dels  acords de la seua guitarra. 

Miquel Santaeulàlia reprengué les lectures tot agraint l’oportunitat de participar en la lectura i amb veu profunda va llegir ”Vine” i "Essència d’espígol"
Acte seguit es va posar en marxa el primer joc participatiu amb el públic, ja que s’havia disposat el poemari a paper i ens sortejaven números de pàgina amb el que el públic havia de sortir a llegir a l’escenari. El primer afortunat fou el número 22, que ens explicà que era pianista. Tot seguit Gemma Martín ens tornà a sorprendre amb un nou tema anomenat “La Sombra “.
El segon sorteig donà per absent al número 13, però finalment Adrià Guerrero sortí a escena per a llegir “Potser demà” “L’impuls a l’infinit” i L’àcid”, A més ens parlà dels referents que considerava que té la poesia de Sandra D.
Gemma Martín continuà la seua intermitent actuació interpretant el tema “Sin Saber “.
El poeta Carles Figueras, ens oferí la seva tria, alhora que ens va parlar de l’amistat que l'unia amb l’autora, va llegir els poemes "Bram  al gemec", "La bresca"  i "Eternitat"
La señorita Martin ens delectà per última vegada amb el tema “Aquella Generación”.
L’interpretació Actoral del grup de RADIO TEATRE Palau d’Alòs, va donar l’entrada impetuosa al poeta “Emdic Falçasses” qui pateix “Versitis” i  amenitza encara més la presentació amb una entrevista a un poeta malalt de vers. Una entrevista i l’entrada de seguretat de l’acte les quals  van fer riure als assistents mentre sonava la sintonia de Màgnum.
I per acabar el grup de Radio teatre ens va oferir uns videos d’alta difussió a internet que critiquen la figura de WERT, les retallades, i fantasiegen sobre un futur “d’espanyolització”. Tot plegat una tarda fantàstica, que va cloure tot brindant en l’aperitiu final. 

1 comentari:

  1. Cal agraïr també, no només al Palau d'alòs sinó la interpretació de la poeta Maria Antònia Massanet que es qui va llegir, "L'impuls a l'imfinit" i "àcid" i ens va introduïr als referents que l'inspiraven de BLANC SETÍ.

    Moltíssimes gràcies!

    ResponElimina