20.10.13

HÈCTOR SERRA I YERAY CALVO ESTRENEN "TRÈMOLO DE TARDOR" A GANDIA


El passat dijous 17 d’octubre, el poeta d’Aldaia Hèctor Serra i el cantautor d’Algemesí Yeray Calvo (ànima del projecte musical Novembre Elèctric) van estrenar l’espectacle poètico-musical Trèmolo de tardor a la Sala de Conferències del Campus de Gandia. Va ser la primera vegada que Hèctor i Yeray s’aplegaven en un recital. Davant d’un públic majoritàriament estudiantil, els dos creadors van simultaniejar les cordes vocals i les de la guitarra en un exercici líric que va conjugar peces urbanes, reivindicatives i amatòries al llarg del recorregut.



L’acte a Gandia portava com a al·licient l’oportunitat d’escoltar per primer cop i en directe els poemes d’Hèctor Serra que Yeray Calvo ha portat al terreny de la música en forma de cançoner. Els assistents, doncs, van poder gaudir de peces com “Gènesi de la llum”, “Sistema de coordenades”, “Rellotge” o “Cal·lígraf”, totes elles pertanyents al poemari Trèmolo, publicat per l’editorial Germania. Un tastet que no va passar desapercebut. El músic, resident a Madrid, està a punt de fer públic el seu primer treball discogràfic, Intacte, amb talls de collita pròpia sota el nom de Novembre Elèctric.



L’espectacle Trèmolo de tardor aterra el proper 3 de novembre a Sitges. Una nova oportunitat per capbussar-se en les espirals poètiques de l’autumne.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada